https://www.mreja.eu
https://www.mreja.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
 
За нас - Мрежи
 
 
На базата на богатия опит в областта на риболовни мрежи, риболовни принадлежности и аксесоари, рибарски принадлежности, въздушни пушки и газови пистолети, както и продажбата на фойерверки и организиране на заря, с които Ловна среща” ЕООД разполага, бе създаден електронния магазин mreja.eu.
Целта на интернет магазина е да предостави бързо и качествено обслужване, съчетано с атрактивни цени.
Тъй като Mreja.eu е реална структура, повечето от стоката, предлагана на сайта, се поддържа изцяло на склад, а конкурентните ни цени са нещо, в което можете да се убедите сами. За мрежите или продуктите, които не са налични ще ви информираме до колко време могат да ви бъдат доставени.
Стремили сме се към максимално детайлно описание на продуктите, поднесено със снимков материал от добро качество, което да улесни вашия избор. И все пак, ако имате нужда от професионална помощ или съвет, или просто не намирате това, което търсите, не се колебайте да ни пишете. Ще се радваме да сме Ви полезни. Можете да разчитате на коректно и професионално отношение в изпълнението на всяка поръчка.
 
  НОВИ ПРОДУКТИ  ::   Как да поръчам  ::   Как да платя  ::   ВЪПРОСИ  ::   Общи условия  ::   Линкове  ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2019 Mreja.eu, Всички права запазени