https://www.mreja.eu
https://www.mreja.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
 
Доставка - Мрежи
 
 

Доставка
Доставката се извършва на територията на Република България от куриерски услуги Спиди, като използваме куриерските им услуги, съгласно техните тарифи и график. Разбира се, гъвкавата ни политика на доставки ви дава възможност да предпочетете и друг доставчик, който ще бъде използван при възможност.
Цената на всяка доставка зависи най-вече от нейното тегло. За улеснение на клиента цената на доставка се изчислява автоматично и присъства в оформянето на крайната цена на поръчката в количката.
В случай, че желаете да вземете поръчката си от ловно-рибарски магазин "Рибарска среща - при Карото", то можете да го направите по всяко време, след като поръчката е потвърдена.

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни (в зависимост от населеното място, до което ще се достави стоката и графика на куриера) след потвърждение на поръчката. При потвърждението на поръчката, ще Ви уведомим кога може да очаквате доставката си.
При доставката на пратката задължително проверявайте за съответствието и състоянието на получената стока пред очите на куриера. При констатирани нередности не подписвайте документите за приемане и веднага се свържете с нас. Това ще ви даде право да върнете поръчката.
 
  НОВИ ПРОДУКТИ  ::   Как да поръчам  ::   Как да платя  ::   ВЪПРОСИ  ::   Общи условия  ::   Линкове  ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2019 Mreja.eu, Всички права запазени