https://www.mreja.eu
https://www.mreja.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
 
Мрежи за риболов
 

 
Често задавани въпроси - Мрежи
 
 
1. Издавате ли фактури за стоките?
Ако желаете фактура, трябва да въведете необходимите данни при регистрацията или в полето за коментар към поръчката.
 
2. Как се извършва доставката?
Доставката се извършва от Спиди куриерски услуги до посочения от Вас адрес. Разбира се, при желание от ваша страна, бихме могли да използваме и друг куриер.

3. Какъв е срокът на доставка?
Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни (в зависимост от населеното място, до което ще се достави стоката и графика на куриера) след потвърждение на поръчката.
 
4. Как да откажа вече направена поръчка?
Имате право да се откажете от поръчаната стока съгласно действащото законодателство. Задължени сте да съхранявате стоката във вида, в който сте я получили. За да откажете поръчка, се свържете с нас по телефона или e-mail и използвайте номера на поръчката, който ще видите в писмото, изпратено от нас на вашата електронна поща. 
При този вариант заплащате само транспортните разходи за куриерa. mreja.eu ще възстанови в пълен размер заплатените суми за стоки не по-късно от 7 дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от направената поръчка.
Заплатената сума за куриерски услуги не се възстановява.

5.  Как да намеря желания продукт?
За да намерите по-бързо желаните от Вас продукти, може да напишете ключова дума в търсачката.
 
6. Как се извършва плащането?
Мрежа.eu предлага следния начин на разплащане:
Наложен платеж (плащане при доставка): при доставката на стоката плащате на куриера общата дължима сума, която ви е предварително известна и е потвърдена от вас. При желание от ваша страна може да бъде използван и друг начин на разплащане.
 
  НОВИ ПРОДУКТИ  ::   Как да поръчам  ::   Как да платя  ::   ВЪПРОСИ  ::   Общи условия  ::   Линкове  ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2023 Mreja.eu, Всички права запазени