https://www.mreja.eu
https://www.mreja.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
 
Мрежи за риболов
 

 
Общи условия - Мрежи
 
 

С настоящите условия се уреждат всички взаимоотношения между mreja.eu и клиентите на е-магазина. За възникнали неуредени въпроси от Общите условия се прилага действащото законодателство на Република България.

Защита на личните данни
Личната информация, която ние съхраняваме се използва съгласно Закона за защита на личните данни в България.
Данните, които нашите клиенти предоставят при регистрирането си са конфиденциални и не се преотстъпват на трети страни. Те се използват единствено от нас с цел подобряване качеството на обслужване.
Чрез предоставените данни за регистриране в магазина, клиентите получават потребителско име и парола, с които се идентифицират и имат право да пазаруват. mreja.eu си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. При отказана от нас поръчка разходите са за наша сметка.
При регистрацията или по-късно чрез опция в ''Моят профил'', клиентите имат възможността да заявят да получават е-мейли с новини (като магазинът спазва всички изисквания на Закона за електронната търговия), както и възможността по-късно да се откажат от тази услуга чрез същата опция в ''Моят профил''.
Поръчка
След направената от клиента поръчка в онлайн-магазина представител на Pushka.eu се свързва с него по посочени телефон или е-мейл, за потвърждаване на цената и срока на доставката. При потвърждение от страна на клиента поръчката се счита за приета.
За да поръча, клиентът трябва да е регистриран потребител. Попълването на потребителския профил с точна и актуална информация е гаранция за безпроблемното осъществяване на поръчката. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчките невалидни.
 
Доставка
Доставката се извършва на територията на Република България от нас или от фирма Спиди, като използваме нейните куриерски и пощенски услуги съгласно техните тарифи и график.
Цената на всяка доставка зависи от нейното тегло. За улеснение на клиента цената на доставка се изчислява автоматично и присъства в оформянето на крайната цена на поръчката в количката.
Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни (в зависимост от населеното място, до което ще се достави стоката и графика на куриера) след потвърждение на поръчката. При потвърждението на поръчката от наша страна, ще Ви уведомим кога може да очаквате доставката си.
При доставката на пратката задължително проверявайте за съответствието и състоянието на получената стока пред очите на куриера. При констатирани нередности не подписвайте документите за приемане и веднага се свържете с нас. Това ще ви даде право да върнете поръчката.
Цена и плащане
Цените на всички продукти са в български лева. Плащането се извършва само в български лева. Крайната цена се оформя като сбор от цената на поръчаните продукти и цената на доставката и се калкулира автоматично. Pushka.eu предлага следния начин на разплщане:
Наложен платеж (плащане при доставка): при доставката на стоката плащате на куриера общата дължима сума, която Ви е предварително известна и е потвърдена от Вас.
Ако сте изискали фактура при поръчката, ще я получите по куриера заедно с пратката.
 
Гаранция
Pushka.eu гарантира на своите клиенти за качеството на стоките към момента на тяхното изпращане. Проверката на доставката трябва да бъде извършена пред очите на куриера в момента на получаването и при установено несъответствие с поръчката или повреда на същата, клиентът има право да откаже пратката.
Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно изполване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в описанието на стоката.
 
 
 

Права и задължения на mreja.eu
- задължава се да достави поръчаната стока в договорения срок;
- не носи отговорност за невярности в посочената от производителя информация за стоката;
- има право да не изпълни поръчка при посочени неверни лични данни от страна на клиента;
- при забавяне или неизпълнение на поръчката поради обстоятелства, независещи от нас, Мрежа.eu не носи отговорност;
 
Права и задължения на клиента
-задължава се да посочи валидни телефон и адрес за доставка;
- задължава се да заплати цената на поръчаните стоки и доставка;
- задължава се да получи поръчаните стоки;
- има право да поиска връщането на стоката в следните случаи:
1.при несъответствие с поръчаната стока
2. при констатирани липси
3. при констатирани видими дефекти или нарушена цялост на опаковката поради неправилно транспортиране
4. при несъответствие с поръчания размер
5. при несъответствие с договорената цена
6. при неспазен срок на доставката
Клиентът трябва да провери пратката пред очите на куриера и при установяване на някой от горепосочените случаи, има право да поиска връщане на доставката. Клиентът не трябва да подписва придружаващите доставката документи, че е получил стоката и незабавно трябва да ни уведоми. Връщането на стоката е възможно само срещу касова бележка и фактура (ако такава е заявена от клиента при оформянето на поръчката).
При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1.Възстановяване на заплатената сума;
2. Заменяне на стоката с нова;
3. Отбив от цената;
4. Безплатно извършване на ремонт. Съгласно Чл.113 (1) от Закона за защита на потребителите, ремонтът на стоката трябва да се извърши за не повече от един месец, считано от предявяване на рекламацията от страна на клиента.
Според чл. 114 от същия закон: „(2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя.”
Според Закона за защита на потребителите клиентът има право да се откаже от поръчаната стока в рамките на седем работни дни от деня на потвърждението на поръчката. Клиентът е задължен да съхранява стоката във вида, в който я е получил (чл. 55 от Закона за защита на потребителите). Ако клиентът желае да откаже поръчката, се използва номера на поръчката в получения от клиента е-мейл. В този случай се заплащат само транспортните разходи за куриера. Според същия закон pushka.eu ще възстанови в пълен размер заплатените суми за стоки не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от направената поръчка.
Клиентът се задължава да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за пазаруване в магазин Мрежа.eu.
 
  НОВИ ПРОДУКТИ  ::   Как да поръчам  ::   Как да платя  ::   ВЪПРОСИ  ::   Общи условия  ::   Линкове  ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2023 Mreja.eu, Всички права запазени